Evenimente

Vino duminică, 2 iunie, în Parcul Herăstrău din București pentru a celebra Ziua Copilului Adoptat. Activități de conectare părinți-copii, face-painting, ateliere de pictură și desen, amprenta familiei, jocuri, Concert New Levites, și multe surprize!

Duminică, 2 iunie 2019, în intervalul orar 14,00-19,00, Asociația Tzuby’s Kids și Alianța România Fără Orfani, în parteneriat cu Asociația Green Revolution, organizează în Parcul Herăstrău din București un eveniment de o zi dedicat Zilei Naționale a Copilului Adoptat.

Sunt invitați părinți și copii, precum și orice persoană care dorește să afle mai multe informații despre adopție sau copiii aflați în dificultate din București și România. Tzuby’s Kids va avea amenajat un stand de unde pot fi obținute informații valoroase, direct de la specialiști, despre adopție și despre situația copiilor din sistemul de protecție.

Program orientativ de activități

  • 14,00-18,00 ~ activitati de conectare parinti copii, face painting, ateliere de pictura si desen, amprenta familiei, jocuri
  • 18,00-19,00 ~ Concert NEW LEVITES

Dacă doriți să fiți la curent cu noutățile pe facebook, vă puteți manifesta interesul pentru eveniment la https://www.facebook.com/events/304703760445650/

Vă așteptăm!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: