Academia de Training

Seminar cu Anda Mogoș: „Ce, cum și când le vorbim copiilor despre sexualitate”

  • Joi, 30 mai 2019, în intervalul 18:00 – 20:30, vom organiza un
  • Seminar cu tema: „Ce, cum și când le vorbim copiilor despre sexualitate” (invitat: Anda Mogoș, psihoterapeut și autor de specialitate)
  • la sediul Academiei de Training „Tzuby’s Kids” din Şos. Berceni nr. 96, Turn A, Ap.1205 (în imediata apropiere a staţiei de metrou Dimitrie Leonida – vezi harta).

Un seminar de interes pentru orice părinte, însă în mod special a celor cu copii care au istoric de traumă (inclusiv abuz sexual), astfel incat vor avea prioritate părinții cu copii in plasament sau adopție.

Anda Mogoș este psihoterapeut și consilier creștin cu o activitate de peste zece ani în domeniul consilierii și psihoterapiei, atât în România cât și în Statele Unite. Pe lângă multe alte studii în domeniu, Anda este și absolventă a Institute for Sexual Wholeness din Atlanta, Georgia, unde s-a specializat în terapia problemelor de natură sexuală.

Notă: locurile pentru acest seminar s-au ocupat, va rugam sa urmariti sectiunea de Evenimente pentru urmatoarele seminarii sau pagina de facebook: https://www.facebook.com/tzubyskids/

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: