Noutăţi

Sesiune introductivă în „Îngrijirea competentă a copiilor cu istoric de traumă” pe baza principiilor TBRI (Trust-Based Relational Intervention®)

Asociaţia „Tzuby’s Kids”, în parteneriat cu Alianţa România Fără Orfani, organizează marți, 14 iunie 2016, începând cu ora 18,30 în Bucureşti, la Crystal Tower, Etaj 1 (clădirea ING, Bd. Iancu de Hunedoara nr. 48 – aproape de Piaţa Victoriei), o sesiune introductivă în „Îngrijirea competentă a copiilor cu istoric de traumă” pe baza principiilor TBRI (Trust-Based Relational Intervention®)

Sunt invitate persoanele persoanele sau familiile care doresc să preia în plasament sau adopţie un copil precum şi cele care lucrează sau intenţionează să lucreze cu copii care au trecut prin trauma separării, decesului, abandonului, neglijării sau abuzului.

Timpul de participare este estimat până la ora 21,00. Sesiunea include noţiuni introductive cu privire la trauma complexă şi două studii de caz video, dezbătute interactiv, în care participanţii vor putea observa cauzele momentelor de criză, evoluţia şi soluţionarea lor.

Principiile prezentate se bazează pe metoda de intervenţie TBRI (Trust-Based Relational Intervention®), o metodă dezvoltată de Dr. Karyn B. Purvis şi Dr. David R. Cross în cadrul TCU Institute of Child Development pentru vindecarea copiilor cu istoric de traumă. Prezentările vor fi susţinute de formatori acreditaţi ANC / CNFPA, membri ai Consorţiului de Traumă al Alianţei România Fără Orfani.

NB: Acest eveniment a avut loc. Noutăţile cu privire la evenimentele viitoare vor fi anunţate pe site în secţiunea Evenimente şi la pagina facebook.com/tzubyskids

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: