Evenimente

Eveniment: „Gestionarea comportamentului copiilor cu istoric de traumă”

Asociaţia „Tzuby’s Kids”, în parteneriat cu Alianţa România Fără Orfani, organizează marți, 26 ianuarie 2016, începând cu ora 18,30 în Bucureşti, la Crystal Tower, Etaj 1 (clădirea ING, Bd. Iancu de Hunedoara nr. 48 – aproape de Piaţa Victoriei), o sesiune introductivă despre „Gestionarea comportamentului copiilor cu istoric de traumă”. Invitat special: Alexandru Ilie, director executiv al Alianţei România Fără Orfani şi tată adoptiv a patru copii.

La eveniment sunt invitaţi toţi cei care lucrează sau intenţionează să lucreze cu copii în dificultate sau cunosc copii care au trecut prin trauma separării, decesului, abandonului, neglijării sau abuzului. În mod special sunt invitate persoanele sau familiile care doresc să preia în plasament sau adopţie un copil.

Sesiunea de informare are la bază expertiza unor specialişti de renume internaţional care au pus la dispoziţia Alianţei România Fără Orfani cercetarea lor pentru a ajuta persoanele care se ocupă de copii cu istoric de traumă în dobândirea aptitudinilor necesare recuperării emoţionale a acestora. Prezentările vor fi susţinute de formatori acreditaţi ANC / CNFPA şi instruiţi în Trust-Based Relational Intervention®.

Intrarea este liberă pe bază de confirmare prealabilă. În acest sens, vă rugăm să completaţi formularul de mai jos:

NB: Acest eveniment a avut loc. Noutăţile cu privire la evenimentele viitoare vor fi anunţate pe site în secţiunea Evenimente şi la pagina facebook.com/tzubyskids

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: