Tot mai multe cercetări arată că influenţa cea mai mare în viaţa unui copil este din partea unui adult faţă de care se dezvoltă o relaţie de ataşament securizantă. O astfel de relaţie poate limita efectele traumei, poate creşte încrederea copilului în sine şi poate contribui la o viaţă independentă cu echilibru socio-afectiv.

Anii adolescenţei sunt însă extrem de tensionaţi şi copilul cu istoric de traumă va avea o evoluţie mai complexă a acestor tensiuni de aceea se naşte întrebarea: cum poate un adult să gestioneze eficient adolescenţa unui copil cu istoric de traumă?

La această întrebare vor încerca să răspundă Lucie Cluver, Oxford University şi Siphelile Kaseke, Regional Psychosocial Support Initiative (REPSSI) în cadrul webinarului „Empowering Caregivers: Practical Parenting Training (Adolescent Edition)” susţinut miercuri, 13 ianuarie, 2016 la ora 6:00 PM, ora României.

Evenimentul este în limba engleză şi nu se asigură traduceri simultane. Participarea este gratuită pe bază de înregistrare prealabilă. Click aici pentru completarea formularului de înregistrare!