Noutăţi

Cadouri pentru copiii români din India

De Crăciun, în ieslea din Betleem, Dumnezeu ne învață ce înseamnă umilința… „Acesta este semnul: veţi găsi un copil înfăşat şi culcat în iesle.” (Luca 2, 12)

Ştiaţi că în Bucureşti există un cartier numit India? Copiii care locuiesc aici sunt, cu adevărat, în sărăcie extremă şi riscul de abandon este imens. Din acest motiv am decis să sprijinim „Hope Rescue Centre”prin a oferi cadouri de Crăciun acestor copii, pe care nu îi vizitează nimeni altcineva. Mulţumim partenerilor noştri pentru munca deosebită pe care o fac şi pentru faptul că îi vizitează şi în restul anului.

Mulţi oficiali români sunt într-o stare de negare în ceea ce priveşte gradul mare de sărăcie din ţară, deşi 40% din populaţie este afectată de acest fenomen, iar 34,1% dintre copii suferă de lipsuri materiale extreme, conform declaraţiilor raportorului ONU pe probleme de sărăcie extremă, Philip Alston.

Vă oferim câteva fotografii de la faţa locului şi dorim să aveţi parte de un Crăciun Binecuvântat, mulţumindu-vă pentru sprijinul dumneavoastră.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: