Noutăţi

Aţi surprins aproape tot ce simte un astfel de copil!

Prima sesiune introductivă în „Gestionarea comportamentului copilului cu istoric de traumă” organizată de Asociaţia „Tzuby’s Kids” în parteneriat cu Alianţa România Fără Orfani  a avut loc miercuri, 2 decembrie în Bucureşti.

Printre cei peste 30 de participanţi, s-au numărat părinţi substitutivi, asistenţi maternali, persoane care doresc să ia în adopţie sau plasament un copil, precum şi voluntari sau educatori din apartamente sociale şi centre rezidenţiale. Feedback-ul primit a fost peste aşteptări, 80% dintre participanţi oferindu-ne impresii şi sugestii însă în mod special unul dintre ele ne-a atras atenţia: „Ca o persoană care a fost abuzată în copilarie, pot spune ca aţi surprins aproape tot ceea ce simte un astfel de copil”.

Mulţumim participanţilor şi celor care ne susţin activităţile. Dorim să continuăm periodic aceste sesiuni şi, din luna februarie, să începem şi varianta extinsă a cursurilor TBRI  (Trust-Based Relational Intervention®),  metodă de intervenţie bazată pe expertiza unor specialişti de renume internaţional care au pus la dispoziţia noastră cercetarea lor pentru a ajuta persoanele care se ocupă de copii cu istoric de traumă în dobândirea aptitudinilor necesare recuperării emoţionale a acestora.

Noutăţile cu privire la evenimentele viitoare le puteţi găsi în secţiunea Evenimente.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: