Noutăţi

Bun venit, Anca!

Anca Vlăsceanu s-a alăturat de curând echipei „Tzuby’s Kids” în calitate de Asistent Social Principal.

foto ancaCând ne-am întâlnit prima dată cu Anca, am descoperit că, în urmă cu doi ani, începuse să se gândească, împreună cu soţul ei, cum ar fi să lucreze în sensul integrării copiilor abandonaţi direct în familii, fără să mai treacă prin soluţii rezidenţiale alternative. Ulterior, a pus pe hârtie un proiect care se potriveşte izbitor de mult cu obiectivele noastre ca Asociaţie.

În prezent, familia lor se află în procesul de a primi o fetiţă pentru care cea mai mare dorinţă de Crăciun a fost să aibă o mamă. Dumnezeu chiar ascultă rugăciunile copiilor de a avea o familie şi ne dorim să ajutăm cât mai mulţi copii să aibă această rugăciune împlinită.

Pe lângă o inimă dedicată, Anca vine cu o experiență considerabilă în zonele de care Asociaţia „Tzuby’s Kids” are o mare nevoie. A început să lucreze în urmă cu 14 ani ca asistent social ocupându-se de evaluarea şi monitorizarea activității  asistenților maternali profesioniști, asistarea copiilor aflați la aceştia, consiliere în vederea reintegrării şi reprezentarea familiilor în fața autorităților. Expertiza în domeniul pregătirii familiilor substitutive şi a prevenirii abandonului este completată de ultimii 5 ani din experienţa ei profesională când a coordonat echipa pluridisciplinară a unui centru de consiliere.

Anca va avea ocazia să împărtăşească din experienţa ei în cadrul workshop-ului „Cum identificăm şi cum pregătim familia potrivită pentru fiecare copil?” susţinut la Summit-ul Alianţei România Fără Orfani organizat la Cluj în perioada 5-7 noiembrie 2015. Workshop-ul va cuprinde în prima parte o secţiune interactivă referitoare la evaluarea şi pregătirea familiei substitutive pentru rolul pe care şi-l asumă, iar în a doua parte Anca va analiza două studii de caz care evidenţiază nevoia evaluării şi a pregătirii persoanei/familiei substitutive.

Îi dorim mult succes şi ne bucurăm să o avem alături de noi!

invitatie web

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: