Noutăţi

PR Gold Award pentru cea mai bună campanie de lobby și advocacy a anului

„Tzuby’s Kids” s-a alăturat în urmă cu 5 ani Alianței România Fără Orfani (ARFO) cu scopul specific de a susține activitățile de lobby ale Alianței în vederea îmbunătățirii legislației în domeniu. Ei bine, ARFO a primit, în cadrul Galei PR Award desfășurată miercuri, 25 noiembrie 2020, distincția Gold Award pentru cea mai bună campanie de lobby și advocacy a anului.

Acțiunile noastre au vizat schimbarea filosofiei de intervenție în domeniul protecției copilului dintr-o filosofie care protejează sistemul într-una centrată pe interesul copilului și îngrijirea cu prioritate în familie, nu în instituții. Am folosit un mix de instrumente, de la grupuri de lucru la nivel parlamentar și guvernamental, la acțiuni în instanță și evenimente care au adus politicienii în contact direct cu cei care aveau nevoie de această schimbare.

Peste 370 de proiecte din 32 categorii au fost analizate de un juriu internațional reunind peste 80 de specialiști internaționali de top în comunicare și relații publice, precum și directori de agenții din SUA, Marea Britanie, Germania, Italia, Spania, Austria, Cehia, Olanda, Grecia, Rusia și România.

PR Award este cel mai important eveniment de recunoaștere a excelenței în domeniul comunicării strategice și relațiilor publice în România. Competiția este organizată de 18 ani de către Forum for International Communications, organizație care promovează excelența și respectarea standardelor etice și de performanță ale profesiei de relații publice.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: