Academia de Training

O nouă serie de cursanți absolvenți ai cursului „Cercul Siguranței” din cadrul programelor de training Tzuby’s Kids: „Am crezut că este suficient să ofer hrană și adăpost copilului meu”

La ultima sesiune a cursului „Cercul Siguranței” am oferit burse de studiu pentru beneficiarele Centrului Maternal „Casa Agar” din cadrul Asociației Touched România și a Centrului Maternal din cadrul Asociației Semn de Viață, organizații care depun eforturi în a preveni abandonul copiilor.

Programul le-a ajutat pe tinerele mame să se înțeleagă pe ele însele și să fie mai conștiente de propriile comportamente și reacții, astfel încât să răspundă mai bine nevoilor copiilor. Pentru ca mamele și copiii să rămână împreună…

„Nu am fost conștientă de nevoile emoționale ale copilului meu”, ne mărturisea una dintre mame la sfârșitul cursului. „Am crezut întotdeauna că este suficient să-i ofer hrană și adăpost”.

Cursul „Cercul Siguranței” este oferit ca parte a programelor Academiei de Training „Tzuby’s Kids” și este susținut de Paul Dîrmon, psiholog autorizat ca formator de Circle of Security International.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: