• Marţi, 17 octombrie 2017, începând cu ora 18,30 vom organiza o nouă
  • sesiune introductivă de „Îngrijire competentă a copiilor cu istoric de traumă” pe baza principiilor TBRI (Trust-Based Relational Intervention®).
  • la sediul Academiei de Training „Tzuby’s Kids” din Şos. Berceni nr. 96, Turn A, Ap.1205 (în imediata apropiere a staţiei de metrou Dimitrie Leonida – vezi harta).

Sunt invitate, cu prioritate, persoanele sau familiile care au sau doresc să preia în plasament sau adopţie copii, precum şi voluntari care lucrează cu copii care au experimentat abandon, neglijare, abuz.

La această sesiune o vom avea împreună cu noi pe Jeniffer Iacob, Canadean Registered Nurse, care ne va împărtăși din experiența de 28 de ani de lucru cu copii de vârste mici. Vom aborda însă și ciclul furiei la copii mai mari și vom încerca să înțelegem cauzele și modalitatea optimă de a gestiona crizele de furie.

În cadrul cursului vom discuta despre trauma complexă şi vom avea două studii de caz video, dezbătute interactiv, în care participanţii vor putea observa cauzele momentelor de criză, evoluţia şi soluţionarea lor.

Participarea este gratuită pe baza înregistrării la formularul de mai jos:
https://goo.gl/forms/K0nkixAXwNQQiHE63 

Timpul de participare este estimat până la ora 21,00.