Noutăţi

Academia de Training şi-a început activitatea!

Din dorința de a putea răspunde nevoilor copiilor care au suferit trauma abandonului, la sfârşitul anului 2016, ideea unei Academii de Training pentru îngrijirea competentă a copiilor cu istoric de traumă a început să prindă contur.

De ce o Academie de Training?

  • Pentru ca nivelul de instruire să fie holistic, atât în domeniul traumei cât şi a dobândirii sau a îmbunătăţirii calităţilor parentale. Pentru a avea integrări de success şi a contribui în mod real la vindecarea copiilor abandonaţi, familia adoptivă sau de plasament are nevoie la rândul ei de o relaţie sănătoasă.
  • Pe de altă parte, instruirea pentru personalul îngrijitor din serviciile rezidenţiale este un domeniu specializat pentru care soluţiile sunt individualizate în funcţie de dinamica apartamentului social sau a centrului în care lucrează.

În acest sens, Asociaţia „Tzuby’s Kids” a amenajat în București un spațiu de training la cele mai înalte standarde în domeniu. Academia de Training şi-a început deja activitatea, contribuind la îmbunătăţirea calităţii vieţii şi a atenuării traumelor abandonului multor copii, beneficiarii ultimi şi motivul existenţei acestui proiect.

 

În cazul în care cunoaşteţi persoane care ar putea beneficia de aceste instruiri, vă încurajăm să le direcţionezi către noi. Ne puteţi urmări pe www.facebook.com/tzubyskids/ unde veţi fi la curent cu noutăţile!

Mulţumim tuturor persoanelor care au contribuit prin donaţii precum şi sponsorilor noştri care au făcut acest proiect posibil: Salisterra Service, Europa Group, Azura Filters, Biserica Bunavestire, BCR – Bursa Binelui.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: