Noutăţi

Nevoia de instruire și suport – în creștere față de anii trecuți | Raport de activitate Tzuby’s Kids 2022

Anul 2022 ne-a confirmat nevoia crescândă de instruire și suport, aici fiind concentrate cele mai intense eforturi din partea noastră. Pe lângă cele 324 de persoane consiliate în vederea adopției, 1.082 de persoane au primit instruire de specialitate și 268 de persoane au participat la grupurile de suport și taberele Tzuby’s Kids.
Este din ce în ce mai evident că, odată cu creșterea numărului de adopții din România (anul trecut am înregistrat cel mai mare număr de adopții din ultimii 20 de ani), nevoia serviciilor de suport pentru integrare copiilor în familiile adoptive și de plasament este critică și va fi din ce în ce mai mare de la un an la altul.

Mulțumim sponsorilor, susținătorilor, angajaților și voluntarilor noștri care au făcut toate aceste lucruri posibile.

Dacă doriţi să direcţionaţi 3,5% din impozitul dumneavoastră către Asociaţia Tzuby’s Kids, puteți completa acest formular online , de pe telefon sau tabletă, și ne trimiteți fișierul rezultat prin email la office-at-tzb.ro

Click aici pentru mai multe detalii.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: