Academia de Training

Black Friday: 35% reducere la Cursul intensiv „Cercul Siguranței” de 4 săptămâni

În cadrul programelor Academiei de Training „Tzuby’s Kids” începem, din 17 noiembrie 2022, o sesiune de instruire intensivă în „Cercul Siguranței”, organizate la sediul Asociației Tzuby’s Kids din București.

Ce se întâmplă în cadrul programului?

Programul este centrat pe interacțiunea părinte-copil, având la bază teoria atașamentului descrisă de John Bowlby. Este dezvoltat de Kent Hoffman, Glen Copper și Bert Powell, trei dintre inițiatorii proiectului recunoscut la nivel internațional „Circle of security” și este susținut de Paul Dîrmon, psiholog autorizat ca formator de Circle of Security International.

Programul ne ajută să ne înţelegem, în primul rând, pe noi, ca adulți, ne ajută să fim mai conștienți de propriile noastre comportamente și reacții. Înțelegându-ne pe noi, ne va fi mai ușor să răspundem nevoilor copiilor noștri.  Odată ce reușim să răspundem nevoilor acestora, relația cu copiii devine mai ușoară și ne bucurăm mai mult de tot ceea ce trăim zi de zi cu ei.

Despre participare

Vom avea 4 întâlniri cu frecvența de o întâlnire pe săptămână (joi seara), începând cu 17 noiembrie 2022, în intervalul orar 18,00-20,30. Există suport material video pe baza căruia vom discuta, vom urmări studii de caz reale, cu dificultăți reale din relația cu copiii.

Cum mă înscriu?

Costul cursului este 450 RON doar 295 RON / participant. Înscrierile se fac pe principiul primului venit. La momentul completării locurilor vom închide înscrierile.

 • Pasul 1: Achitați costul de participare către
  Asociatia TZUBYs KIDS, CIF: 34573800
  Cont RON: RO93RNCB0083160556380001
  Deschis la Banca Comercială Română
  cu mențiunea “donatie curs”.
  Important: Costul nu poate fi restituit în situația în care, din diverse motive, nu mai puteți participa însă puteți nominaliza o altă persoană participantă în locul dvs. până la data începerii cursului. Ulterior nu se mai pot face modificări.
 • Pasul 2: Completați formularul de rezervare online – https://forms.gle/n9EWyPBP52ghcK917

Vă așteptăm!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: