Noutăţi

Ajutor pentru Ucraina +  servicii pentru copiii și familiile din România

Războiul din Ucraina a adus multe schimbări în activitatea curentă a ONG-urilor din România, cu impact în obiectivele pe termen scurt. Cu toate acestea, am fost plăcut surprinși de nivelul de implicare pe care îl vedem în toate zonele de suport pentru refugiați și suntem convinși că nici voi nu ați rămas indiferenți.

Tzuby’s Kids a lucrat cu autoritățile centrale și locale atunci când grupuri de copii neînsoțiți doreau să vină pe teritoriul României și a susținut UBC22 în transportul refugiaților din Palanca (punct de trecere frontieră între Ucraina și Republica Moldova) către București precum și în transportul de alimente, medicamente și produse sanitare din România în Ucraina.

O nevoie în creștere, însă, este aceea de ajutor umanitar prin medicamente și alimente care să susțină nevoile spitalelor și a centrelor locale de ajutor.

SERVICIILE NOASTRE CURENTE NU AU FOST NEGLIJATE

În continuare am oferit grupuri de suport pentru familii adoptive și de plasament, sesiuni de informare și consiliere în vederea adopției și  instruire în îngrijirea copiilor cu istoric de traumă. În total am avut 1.096 de beneficiari în perioada ianuarie – martie 2022, după cum urmează:

  • 60 de părinți adoptivi și de plasament și 870 de educatori au fost instruiți în îngrijirea competentă a copiilor cu istoric de traumă.
  • 82 de persoane au beneficiat de informare și consiliere în vederea adopției și a plasamentului familial.
  • 49 părinți adoptivi și de plasament au participat, împreună cu 35 de copii la grupurile de suport pe care am început să le organizăm, din nou, fizic.

TzubyTOYS
are noi produse terapeutice

Intră pe
www.tzubytoys.ro
pentru a vedea ce produse ponderale, jocuri și activități sunt disponibile!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: