Academia de Training

440 de educatori și specialiști care lucrează cu copiii și tinerii instituționalizați instruiți în gestionarea comportamentului copiilor cu istoric de traumă

Ne bucurăm ca, alături de Ajungem MARI, să contribuim la instruirea a nu mai puțin de 440 de educatori, referenți de educație și alți specialiști care lucrează cu copiii și tinerii instituționalizați au participat la trainingul ”Ajută copilul să schimbe comportamentele copleșitoare și să se conecteze”, susținut de Mirela Mihăileanu de la Asociația Tzuby’s Kids.

În cadrul sesiunii s-au abordat teme precum strategii pentru construirea conectării/ atașamentului și a încrederii copiilor instituționalizați, precum puterea jocului, puterea reparării relațiilor, puterea aprecierii, etc. A fost un curs aplicativ, unde s-au oferit exemple concrete de intervenție în schimbarea comportamentelor copleșitoare, dificile.

Scopul ”Tzuby’s Kids” este ca fiecare copil să beneficieze de o familie în care să fie îngrijit cu o dragoste competentă. În acest sens, oferim informare și consiliere în vederea adopției și a plasamentului familial, instruire în îngrijirea competentă a copiilor cu istoric de traumă, și sprijinim integrarea copilului în familie prin grupuri de suport pentru părinți și terapie de grup pentru copii.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: