Noutăţi

7 noiembrie 2021 – Duminica Orfanului, celebrată internațional. Cum te poți implica?

Vă invităm și în acest an să vă alăturați celebrării adopției în luna noiembrie! Vă încurajăm să vorbiți despre adopție sau să vă informați cu privire la acest lucru. Iată câteva resurse:

Aproape 50.000 de copii sunt în România lipsiți de îngrijire părintească iar UNICEF estimează 153 milioane de orfani la nivel global.

Dacă doriți, puteți să marcați ziua de 7 Noiembrie, Duminica Orfanului, în calendarul vostru prin rugăciune, prin timp special dedicat nevoii orfanilor, a asculta mărturia unei familii care a adoptat, a unui copil care a fost adoptat. Lanțul lunar de rugăciune ARFO https://www.romaniafaraorfani.ro/rugaciune/ este un timp de 30 minute pe care îl poate dedica fiecare în cămăruța lui. Veți primi și o serie de motive de rugăciune pe email însă vă încurajăm să nu vă limitați la ele.

De ce facem asta? Nu doar că ne vom uni cu oameni din toate părțile României și ale lumii, ca să mijlocim pentru copiii abandonați ai României, dar vom avea și privilegiul de a celebra Duminica Orfanului, eveniment care se întâmplă la nivel internațional în prima duminică din luna noiembrie. Detalii la http://www.duminicaorfanului.ro

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: