Cursuri online

Training online în Management de Caz – disponibil GRATUIT pentru specialiștii serviciilor de protecție a copilului din România

Alianta Romania Fara Orfani (ARFO) și Centrul de Formare Continuă și Evaluarea Competențelor în Asistență Socială (CFCECAS) lansează un training online pe tema Managementului de Caz dedicat specialiștilor din serviciile publice și private ale sistemului de protecție a copilului.

Trainingul este disponibil online în mod gratuit, sub formă de înregistrare video și parcurge elementele esențiale pe care un manager de caz trebuie să le stăpânească fiind realizat de către Liviu Mihăileanu din partea ARFO, Ana Rădulescu și Adela Șetet din partea CFCECAS, cu contribuția Dr. Amanda Howards, profesor la Samford University.

“Trainingul atinge punctele esențiale după care managerii de caz să se orienteze.Managementul de caz nu e un proces static, administrat de catre profesionist, singur, ci îl include pe copil, pe părinte și ceilalți specialiști. Copilul trebuie să participe la procesul de management de caz”, a precizat Ana Rădulescu.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: