Noutăţi

Trei mesaje de încurajare

Am început acum 5 ani și, uitându-ne în urmă, nu avem ce regreta: peste 1.000 de persoane instruite în îngrijirea copiilor cu istoric de traumă, sute de părinți adoptivi și de plasament consiliați sau beneficiari ai grupurilor de suport, zeci de copii care au ajuns în familii prin suportul nostru direct, copii care astăzi nu mai sunt în instituții. 

În timp ce făceam evaluarea eficienței asociației, am primit, în doar câteva zile, trei mesaje care ne confirmă că fiecare efort a meritat din plin și dorim să le împărtășim cu voi:

  • Bună ziua. Astăzi am discutat cu colegii și ne-am amintit despre eforturile dumneavoastră de a aduce modificări în ceea ce privește plasamentul. Vă mulțumim pe această cale deoarece avem baza legală. Demersurile pe care le-ați făcut aduc astăzi bucurie unor adulți și apără interesul superior al copiilor. Vă mulțumim!!! (Mesaj de la un responsabil de caz DGASPC în urma eliminării restricțiilor cu privire la plasamentul familial – proces pe care ARFO l-a câștigat împotriva Ministerului Muncii la ICCJ și a devenit lege din aprilie anul acesta).
     
  • Bună ziua, revin cu vești bune: am reușit să obținem certificat de naștere pentru băiețelul nostru. Vă mulțumim pentru sprijinul acordat, a fost foarte important pt noi, ați fost singurii oameni care ne-au încurajat și ne-ați oferit informațiile de care aveam atâta nevoie! (Mesaj primit de la o familie care venea de la o distanță semnificativă la grupurile noastre de suport).
     
  • Anul trecut ne-ați ajutat, susținut si ne-ați dat multă încredere că putem. Astăzi suntem părinți de un an și-o lună și îi mulțumesc lui Dumnezeu că ne-am întâlnit. Întregiți familii care nici măcar nu știau că ar fi putut exista. Fetele sunt minunate și am înflorit toți! (Familie cu copii în plasament familial și procedura de adopție deschisă).

Avem și planuri de viitor care vor aduce serviciile mai aproape de.. natură, însă, despre acestea vom oferi mai multe detalii în viitorul apropiat.

Până atunci, puteți rămâne conectați cu noi prin:

Vă mulțumim că sunteți alături de noi!

Dacă doriți să suțineți activitățile noastre, puteți face donaţii ad-hoc sau recurente (standing order) către: 

Asociatia TZUBYs KIDS
CIF: 34573800
Cont RON: RO93RNCB0083160556380001
Deschis la Banca Comercială Română

Mulțumim!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: