Noutăţi

Anul acesta împlinim 5 ani. Cum a început totul…

Anul acesta Tzuby’s Kids împlinește 5 ani. Totul a început de la povestea unui copil care avea nevoie disperată de o familie. Asemenea acestui copil erau însă peste 50,000 în România, motiv pentru care am avut nevoie de o platformă de sprijin pentru integrarea în familie a copiilor abandonați.

După 5 ani, avem sute de persoane informate și consiliate în vederea adopției și a plasamentului familial (mii dacă luăm în calcul și evenimentele publice, zeci de mii dacă luăm în calcul și impactul online), peste 100 de părinți au beneficiat de grupuri de suport și peste 100 de copii au participat la programele noastre de intervenție terapeutică de grup, am depășit 1,000 de persoane instruite în îngrijirea copiilor cu istoric de traumă și avem peste 70 de voluntari absolut minunați care ne susțin activitățile.

Toate aceste lucruri sunt posibile cu sprijinul unor oameni ca voi,
drept pentru care
vă mulțumim pentru susținere!

Suntem recunoscători pentru ceea ce s-a dezvoltat prin Tzuby’s Kids și ne uităm cu încredere în viitor la a sprijini integrarea a cât mai mulți copii lipsiți de îngrijire părintească în familii. Mai jos este o mică parte din povestea începuturilor noastre. Mulțumim prietenilor noștri de la PwC pentru clip.

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: