Noutăţi

Instruire în „Cercul Siguranței” – un program de 8 săptămâni pentru părinți și îngrijitori oferit de Academia de Training Tzuby’s Kids

În cadrul programelor Academiei de Training „Tzuby’s Kids” începem, din 21 februarie 2019, o sesiune de instruire în „Cercul Siguranței”, cu aplicabilitate directă pentru părinți adoptivi și de plasament.

Ce se întâmplă în cadrul programului?

Programul este centrat pe interacțiunea părinte-copil, având la bază teoria atașamentului descrisă de John Bowlby. Este dezvoltat de Kent Hoffman, Glen Copper și Bert Powell, trei dintre inițiatorii proiectului recunoscut la nivel internațional „Circle of security” și este susținut de Paul Dîrmon, psiholog autorizat ca formator de Circle of Security International.

Programul ne ajută să ne înţelegem, în primul rând, pe noi, ca adulți, ne ajută să fim mai conștienți de propriile noastre comportamente și reacții. Înțelegându-ne pe noi, ne va fi mai ușor să răspundem nevoilor copiilor noștri.  Odată ce reușim să răspundem nevoilor acestora, relația cu copiii devine mai ușoară și ne bucurăm mai mult de tot ceea ce trăim zi de zi cu ei.

Despre participare

Grupa de participanți este limitată la maxim 10 persoane și vor fi 8 întâlniri cu frecvența de o întâlnire pe săptămână, începând de joi, 21 februarie 2019. Există suport material video pe baza căruia vom discuta, vom urmări studii de caz reale, cu dificultăți reale din relația cu copiii.

Cum mă înscriu?

Contribuția participanților la acoperirea costurilor cursului este de 450 RON per participant sau 800 RON per familie (soț și soție) pentru toate cele 8 sesiuni.

Pasul 1: Achitați un avans de 250 RON către

 • Asociatia TZUBYs KIDS
  CIF: 34573800
  Cont RON: RO93RNCB0083160556380001
  Deschis la Banca Comercială Română
  cu mențiunea “donatie curs”.
  Important: Avansul nu poate fi restituit în situația în care, din diverse motive, nu mai puteți participa însă puteți nominaliza o altă persoană participantă în locul dvs.
  .
 • Diferența va fi achitată până la data primei sesiuni, prin transfer bancar (cu aceeasi mențiune “donatie curs”).

Pasul 2: Completați formularul de rezervare online – https://goo.gl/forms/3rQFWUbZWMfLbtzH3 (veți primi pe email o copie a rezervării) pentru securizarea locului. Principiul de rezervare va fi al primului venit.

 

Categorii:Noutăţi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.