Noutăţi

Instruire în „Cercul Siguranței” – un program de 8 săptămâni pentru părinți și îngrijitori oferit de Academia de Training Tzuby’s Kids

În cadrul programelor Academiei de Training „Tzuby’s Kids” începem, din 21 februarie 2019, o sesiune de instruire în „Cercul Siguranței”, cu aplicabilitate directă pentru părinți adoptivi și de plasament.

Ce se întâmplă în cadrul programului?

Programul este centrat pe interacțiunea părinte-copil, având la bază teoria atașamentului descrisă de John Bowlby. Este dezvoltat de Kent Hoffman, Glen Copper și Bert Powell, trei dintre inițiatorii proiectului recunoscut la nivel internațional „Circle of security” și este susținut de Paul Dîrmon, psiholog autorizat ca formator de Circle of Security International.

Programul ne ajută să ne înţelegem, în primul rând, pe noi, ca adulți, ne ajută să fim mai conștienți de propriile noastre comportamente și reacții. Înțelegându-ne pe noi, ne va fi mai ușor să răspundem nevoilor copiilor noștri.  Odată ce reușim să răspundem nevoilor acestora, relația cu copiii devine mai ușoară și ne bucurăm mai mult de tot ceea ce trăim zi de zi cu ei.

Despre participare

Grupa de participanți este limitată la maxim 10 persoane și vor fi 8 întâlniri cu frecvența de o întâlnire pe săptămână, începând de joi, 21 februarie 2019. Există suport material video pe baza căruia vom discuta, vom urmări studii de caz reale, cu dificultăți reale din relația cu copiii.

Cum mă înscriu?

Ne pare rău însă locurile pentru acest curs s-au ocupat. Vă rugăm să urmăriți pagina noastră de facebook pentru a fi la curent cu evenimentele următoare: www.facebook.com/tzubyskids

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: