Noutăţi

Angajați ai Ministerului Transporturilor și Biserica Petra au pregătit cadouri pentru copiii dintr-un centru de recuperare pentru copii cu handicap din București

Anul acesta este plin de surprize frumoase: angajați ai Ministerului Transporturilor – Directia Generala Organismul Intermediar pentru Transport au dorit să aducă bucurie unor copii cu nevoi speciale. În baza parteneriatului pe care îl avem cu Direcția pentru Protecția Copilului Sector 4, i-am rugat pe prietenii noștri de la Ministerul Transporturilor să pregătească cadouri pentru beneficiarii Centrului de Zi și Recuperare Copii cu Handicap „Harap Alb”.

Ieri, 30 de cadouri au plecat de la Minister direct la copii iar bucuria lor a fost mare. Cadourile au fost completate cu sprijinul Bisericii Petra din Pitești, astfel încât niciunul dintre cei 54 de copii beneficiari ai serviciilor centrului nu a rămas fără o surpriză plăcută.

 

Mulțumim prietenilor noștri din Ministerul Transporturilor și Biserica Petra pentru implicare, precum și Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 4 pentru colaborare.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: