Voluntariat

Angajații PwC au pregătit astăzi 40 de cadouri pentru copii din medii defavorizate. Scrisorile copiilor au fost cele mai emoționante.

Totul a început de la inițiativa angajaților companiei PwC România care au dorit să se implice în viața unor copii într-un mod relevant.

În urma discuțiilor cu DGASPC Sector 4, le-am propus prietenilor noștri de la PwC să pregătească cadouri pentru beneficiarii serviciilor de prevenire, mai puțin vizibili decât copiii din centrele de plasament, însă în mare nevoie de sprijin.

Fiecare copil a scris o scrisoare în care și-a exprimat dorințele pentru cadoul de Crăciun, majoritatea incluzând încălțăminte, îmbrăcăminte sau alte lucruri de strictă necesitate. „Scrisorile copiilor au fost cele mai emoționante, unii dintre ei ne-au scris nu doar despre dorințele ci și despre durerile lor”, ne mărturisea unul dintre angajați.

Astfel, microbuzul tzubitzilor a fost astăzi ca o sanie cu reni pentru copii. Bucuria lor nu poate fi descrisă așa că vă lăsăm câteva imagini.

Mulțumim prietenilor noștri de la PwC România pentru implicare și mulțumim DGASPC Sector 4 pentru colaborare. Ne dorim ca aceste acțiuni să continue și în timpul anului, astfel încât niciunul dintre acești copii să nu ajungă în sistem lipsit de îngrijire părintească.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: