Tabere

Familiile adoptive pot merge într-o tabără terapeutică unde copiii participă gratuit!

Alianța România Fără Orfani (ARFO), în parteneriat cu Asociația Un Nou Început, organizează tabăra „reFresh 2018 în perioada 31 iulie – 5 august la Complexul Turistic Pănicel din Râșnov.

Pe parcursul zilei, părinții vor participa la seminarii despre autocunoaștere, atașament, tulburare de atașament, precum și tehnici de terapie pentru copii cu istoric de traumă. În paralel, copiii vor avea parte de jocuri și activități terapeutice adecvate vârstei, de la kinetoterapie până la terapia Ferinstein și tehnici de autoapărare. În fiecare după-amiază, participanții vor putea pune în aplicare lecțiile învățate de peste zi, prin jocuri care îi vor aduce împreună ca familie și vor avea ocazia să creeze amintiri plăcute.

În mod inedit, organizatorii acoperă integral costurile copiilor, familiile plătind doar cazarea și masa pentru părinți. Detalii privind programul, costurile și formularul de înscriere sunt disponibile la www.romaniankids.org/tabara

­­Despre Alianța România Fără Orfani (ARFO)

Alianța România fără Orfani (ARFO) reunește organizații nonguvernamentale și religioase, firme, persoane publice și private având ca scop mobilizarea societății înspre manifestarea grijii față de copiii aflați în dificultate. Printre inițiative se numără Summit-urile anuale ARFO, campania “Duminica Orfanului”, “Consorțiul de instruire pentru înțelegerea și tratarea traumei”, Conferințele “ReFresh” și proiecte desfășurate în colaborare cu diferitele culte religioase prezente în România.

Despre Asociația Un Nou Început

Asociația Un Nou Început este autorizată să desfășoare servicii în domeniul adopției interne și oferă servicii pre și post adopție familiilor interesate. Este membră în Alianța România Fără Orfani și consideră că familia este singurul loc în care copiii se pot dezvolta fizic, psihic și emoțional într-un mod armonios.

Pentru informatii suplimentare persoane de contact:
Julianna Citiriga, Manager Proiect, email julianna@romaniankids.org

www.romaniafaraorfani.ro | www.romaniankids.org

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: