Summit-ul Alianţei România Fără Orfani va fi organizat anul acesta la Bucureşti în perioada 23-25 noiembrie 2017 la Crystal Palace Ballrooms

Plecând de la visul fiecărui copil de a crește într-o familie, tema Summit-ului ARFO 2017 este “I have a dream”, un vis îndrăzneț pe care vrem să îl trăim împreună!

Evenimentul reunește peste 500 de participanți: părinți adoptivi, asistenți maternali și sociali, copii adoptaţi sau aflaţi în plasament, lucrători în ONG-uri, angajați şi directori ai DGASPC, clerici, dar și parlamentari.

Summit-ul ARFO 2017 va conține sesiuni motivaționale, mărturii inspiratoare, dezbateri legate de posibilitățile de colaborare între stat și organizațiile nonguvernamentale, peste 40 de workshop-uri pe diferite teme susținute de specialiști naționali și internaționali.

Summitul va fi precedat de o preconferință pentru specialiști în domeniul asistenței sociale care se va desfășura în 22-23 noiembrie în aceeași locație și va fi susținută de Dr. David and Jayne Schooler, autori și formatori internaționali în domeniul traumei, adopției și al asistenței maternale.

Detalii și înscrieri la www.romaniafaraorfani.ro