Lansări de carte Noutăţi

Lansare de carte: „Tudor – o poveste despre adopţie”

Asociaţia „Tzuby’s Kids”, în parteneriat cu Asociaţia „Studenţi pentru Viaţă” şi Alianţa România Fără Orfani, va lansa în data de 2 iunie 2017, cu ocazia Zilei Naţionale a Adopţiei, cartea „Tudor – o poveste despre adopție” scrisă de Veronica Iani.

Cartea este un instrument util destinat părinţilor adoptivi pentru a explica adopţia pe limbajul copiilor iar momentul citirii cărții în lectura autoarei va fi transmis live pe pagina facebook.com/tzubyskids  începând cu ora 11,00.

„Din păcate, de multe ori, părinţii preferă să nu vorbească copiilor adoptaţi despre trecutul lor ceea ce produce dezechilibre la vârste mai mari. Cartea d-nei Veronica Iani oferă părinţilor adoptivi o bună ocazie pentru a introduce adopţia în viaţa copiilor într-un mod pozitiv”, a declarat d-na Mirela Mihăileanu, Director al Asociaţiei „Tzuby’s Kids”.

Academia Americană de Pediatrie recomandă ca un copil adoptat să afle despre adopţia sa din momentul în care dezvoltă capacitatea de înțelegere a noțiunilor, respectiv începând cu vârsta de 2 ani. Introducerea cuvântului „adoptat” în vocabular aduce noţiunea în normalitatea vieţii iar studiile arată că aceşti copii sunt mai stabili psiho-emoţional şi mai pregătiţi pentru a-şi asuma trecutul. „Transmiterea unui mesaj pozitiv al adopţiei şi introducerea noţiunii de naştere în inimă,  a faptului că un copil este un dar special sunt temele centrale ale cărţii”, a declarat doamna Veronica Iani.

veronica iani

Veronica Iani a devenit o îndrăgită autoare de cărţi pentru copii pe care le ilustrează cu propriile desene. „Tudor – o poveste despre adopţie” este a patra carte scrisă de autoare, după „Bebe – o poveste din burtică”, „Ioana – o poveste despre Sindromul Down” şi „Aşteptându-l pe Bebe”, carte de colorat. Stilul sensibil şi creativ captivează copiii şi îi ajută să înţeleagă lucruri care, uneori, şi pentru oamenii mari sunt greu de înţeles.

Cărţile doamnei Veronica Iani pot fi comandate online de pe site-ul www.veronicastories.com

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: