Noutăţi

Sesiune introductivă în „Îngrijirea competentă a copiilor cu istoric de traumă”

curs-20-februarie-2017

Luni, 20 februarie 2017, începând cu ora 18,30 vom organiza o nouă sesiune introductivă de „Îngrijire competentă a copiilor cu istoric de traumă” pe baza principiilor TBRI (Trust-Based Relational Intervention®). Sesiunea va fi organizată în Sala Rotterdam a Hotelului DoubleTree by Hilton Bucureşti, Bulevardul Nerva Traian 3A – aproape de Piaţa Unirii.

Sunt invitate persoanele sau familiile care doresc să preia în plasament sau adopţie copii, voluntari sau îngrijitori în centrele de plasament, precum şi persoanele care intenţionează să lucreze cu copii care au trecut prin trauma separării, decesului, abandonului, neglijării sau abuzului.

În deschidere ne va vorbi doamna Anca Ghencea, avocat în cadrul Baroului Bucureşti, despre instituirea plasamentului familial, după care vom discuta despre trauma complexă şi vom avea două studii de caz video, dezbătute interactiv, în care participanţii vor putea observa cauzele momentelor de criză, evoluţia şi soluţionarea lor.

Timpul de participare este estimat până la ora 21,00.

Organizatori: Asociaţia „Tzuby’s Kids”, Asociaţia „Un Nou Început”, Asociaţia „Anchor of Hope”.

NB: Acest eveniment a avut loc. Noutăţile cu privire la evenimentele viitoare vor fi anunţate pe site în secţiunea Evenimente – Cursuri şi la pagina facebook.com/tzubyskids

Eveniment realizat cu sprijinul
hilton

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: