Noutăţi Tabere

Care este cea mai mare nevoie a părintelui adoptiv?

De curând am avut o tabără pentru părinţi adoptivi şi de plasament într-o locaţie retrasă şi pitorească din Rucăr, judeţul Argeş. În cadrul acestei tabere am putut intra în detalii privind îngrijirea competentă a copiilor cu istoric de traumă împreună cu familiile participante iar experienţele împărtăşite ne-au îmbogăţit pe toţi.

Deşi fiecare familie se afla într-un stadiu diferit al procesului şi aveau pregătiri profesionale şi personale variate, toate feedback-urile primite au subliniat un lucru: nevoia cea mai mare a părinţilor adoptivi este cea de suport și relații mai profunde cu familii cu experiențe similare dar și de instruire şi întâlniri cu specialiști care să răspundă întrebărilor şi provocărilor aferente vieţii de părinte adoptiv.

Din acest motiv, Asociaţia „Tzuby’s Kids” se pregăteşte pentru a obţine licenţierea in vederea oferirii de consiliere familiilor de plasament şi sprijin pre şi post-adoptie pentru familiile adoptatoare si copiii adoptati. Iar în privinţa sesiunilor de training… avem o mare surpriză pe care o vom dezvălui în curând!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: