Noutăţi

Summit-ul ARFO 2016: „Nespus mai mult!”

Summit-ul Alianţei România Fără Orfani va fi organizat anul acesta la Bucureşti în perioada 27-29 octombrie 2016 la Crystal Palace Ballrooms.

Tema Summit-ului din acest an – Nespus mai mult, are ca obiectiv principal descoperirea de modalități de implicare în viața celor peste 57,000 de copii şi mobilizarea noastră, a tuturor, pentru a ne implica în îngrijirea temporară sau adopţia copiilor aflaţi în sistemul de protecţie.

La eveniment vor participa peste 500 de persoane (personalităţi publice, părinți adoptivi, asistenți maternali și sociali, lucrători în ONG-uri, angajați şi directori ai DGASPC, clerici dar și parlamentari).

Agenda Summit-ului include dezbateri, peste 30 de workshop-uri pe diferite teme susținute de specialiști naționali și internaționali, sesiuni motivaționale alături de mărturii inspiratoare.

Summit-ul va fi precedat de două pre-conferinţe (26-27 octombrie) dintre care una de instruire pentru specialiști în domeniul asistenței sociale, care se adresează tuturor persoanelor care lucrează cu copiii aflați în dificultate: asistenților sociali, asistenților maternali, angajați ai DGASPCurilor și ONGurilor, părinți adoptivi sau de plasament.

Instruirea va fi condusă de Kerri Dunkelberger, director executiv pentru plasament și adopții în cadrul organizației Olive Crest împreună cu colegele acesteia, Jessica Valdez – Director de Programe de Plasament și Adoptie și Katie Takeshita, Asistent Social pentru Adopții. De-a lungul a celor peste 40 de ani de activitate, Olive Crest a ajutat aproape 1,000,000 de copii și familii în dificultate.

Pentru detalii şi înscrieri accesaţi www.romaniafaraorfani.ro

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.