Noutăţi

Eveniment: „Gestionarea comportamentului copiilor cu istoric de traumă”

Asociaţia „Tzuby’s Kids”, în parteneriat cu Alianţa România Fără Orfani, organizează marți, 29 martie 2016, începând cu ora 18,30 în Bucureşti, la Crystal Tower, Etaj 1 (clădirea ING, Bd. Iancu de Hunedoara nr. 48 – aproape de Piaţa Victoriei), o sesiune introductivă despre „Gestionarea comportamentului copiilor cu istoric de traumă”.

Invitatul special al acestei seri este doamna Marilena Ene, părinte adoptiv şi Partener în cadrul Casei de Avocatură „Raţiu&Raţiu”.

La eveniment sunt invitaţi toţi cei care lucrează sau intenţionează să lucreze cu copii în dificultate sau cunosc copii care au trecut prin trauma separării, decesului, abandonului, neglijării sau abuzului. În mod special sunt invitate persoanele sau familiile care doresc să preia în plasament sau adopţie un copil.

Timpul de participare este estimat până la ora 21,00. Pe lângă mărturia invitatului nostru, sesiunea va include studii de caz video, dezbătute interactiv, în care participanţii vor putea urmări cauzele momentelor de criză, evoluţia şi soluţionarea lor.

Sesiunea de informare are la bază expertiza unor specialişti de renume internaţional care au pus la dispoziţia Alianţei România Fără Orfani cercetarea lor pentru a ajuta persoanele care se ocupă de copii cu istoric de traumă în dobândirea aptitudinilor necesare recuperării emoţionale a acestora. Prezentările vor fi susţinute de formatori acreditaţi ANC / CNFPA şi instruiţi în Trust-Based Relational Intervention®.

NB: Acest eveniment a avut loc. Noutăţile cu privire la evenimentele viitoare vor fi anunţate pe site în secţiunea Evenimente şi la pagina facebook.com/tzubyskids

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: