Noutăţi

Eveniment: Plasamentul familial şi adopţia – sesiune de informare

Asociaţia „Tzuby’s Kids” organizează marţi, 24 noiembrie 2015, începând cu ora 18,30 în Bucureşti, la Crystal Tower (lângă Piaţa Victoriei), Etaj 1, o sesiune de informare pe tema plasamentului familial şi a procedurii adopţiei în România.

La eveniment sunt invitate persoanele şi familiile care se gândesc să ofere o viaţă de familie copiilor instituţionalizaţi din România, fie temporar (prin plasament familial) sau permanent (prin adopţie).

În cadrul sesiunii de informare se vor arăta diferenţele dintre cele două opţiuni, procedurile legale specifice, precum şi drepturile şi obligaţiile persoanelor şi familiilor care decid să opteze pentru plasament familial sau adopţie.

Sesiunea de informare va fi susţinută de Anca Vlăsceanu, Asistent Social Principal la Asociaţia „Tzuby’s Kids”, Serviciul de Promovare a Plasamentului Familial şi a Adopţiei. Anca este licenţiată în Asistenţă Socială şi lucrează din 2001 ca asistent social şi coordonator de servicii sociale având o vastă experienţă în domeniul asistenței maternale, a pregătirii familiilor substitutive şi a prevenirii abandonului.

NB: Acest eveniment a avut loc. Noutăţile cu privire la evenimentele viitoare vor fi anunţate pe site în secţiunea Evenimente şi la pagina facebook.com/tzubyskids

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: