Training Academy

Copiii care au trecut prin trauma abandonului comportă modificări biologice şi psiho-emoţionale care duc la comportamente adesea diagnosticate ca ADHD sau tulburare bipolară. Înţelegerea modificărilor care au loc în biologia şi psihologia copilului care a suferit traumă, poate ajuta la vindecarea copilului şi evitarea tratamentului psihiatric. Din acest motiv, Asociaţia „Tzuby’s Kids” a deschis „Academia de Training pentru îngrijirea competentă a copiilor cu istoric de traumă” pentru a se implica în informarea familiilor adoptive şi de plasament, a educatorilor, îngrijitorilor şi asistenţilor maternali, cu privire la modalităţi de îngrijire competentă a copiilor cu istoric de traumă.

În cadrul Academiei de Training organizăm:

Academia de Training are formatori acreditaţi ANC / CNFPA şi traineri autorizați TBRI Practitioners (Trust-Based Relational Intervention®), o metodă dovedită în vindecarea copiilor cu istoric de traumă, dezvoltată de Dr. Karyn B. Purvis şi Dr. David R. Cross în cadrul TCU Institute of Child Development.

În România, Asociaţia „Tzuby’s Kids” este parte a Consorţiului de Traumă al Alianţei România Fără Orfani.

Produsele și jocurile ponderale – ajutor terapeutic pentru copii

Părinții pot beneficia acum de ajutor terapeutic acasă (pături ponderale, perne ponderale, sensory LapPad, activități în familie), întrucât TzubyTOYS a pregătit instrumente care pot fi folosite ca adjuvant terapeutic de către părinți – mai multe detalii aici.

%d blogeri au apreciat: