Politica de confidențialitate

Informatiile prezentate in continuare au scopul de a aduce la cunostinta utilizatorului mai multe detalii despre politica de confidentialitate a site-ului tzubyskids.ro

Cine suntem

Asociația „Tzuby’s Kids” (TZB) este persoană juridică de drept privat cu scop nepatrimonial, independentă, organizată potrivit Legii nr. 246/2005. Înființată prin hotărârea judecătorească nr. 31 din 27.02.2015, Asociaţia a primit Codul de Identificare Fiscala nr. 34573800 prin Certificatul de Înregistrare Fiscală seria A nr. 1000606 din 28.05.2015.

Adresa sitului web este: www.tzubyskids.ro (Română), respectiv www.tzubyskids.com (Engleză)

Ce date personale colectăm și de ce le colectăm

Newsletter

Asociația Tzuby’s Kids folosește platforma mailchimp.com pentru înscrierea și trimiterea de știri. Datele dvs sunt stocate pe platforma furnizorului, în condițiile și politicile de securitate ale acestuia. Puteți solicita oricând abonarea/dezabonarea direct de pe mailchimp.com – pentru detalii privind termenii și condițiile platformei vizitați https://mailchimp.com/legal/

Evenimentele Tzuby’s Kids

Site-ul tzubyskids.ro colectează urmatoarele date cu caracter personal, furnizate de catre participantii evenimentelor Asociației în cadrul înscrierilor on-line:

  1. Nume si Prenume;
  2. Adresa de e-mail;
  3. Vârsta sau data nașterii;
  4. Numarul de telefon.

Colectarea acestor date personale are urmatoarele scopuri:

  • Completarea registrelor de evidență a participărilor la grupurile de suport, conform Metodologiei de lucru pentru Serviciul de Informare, Consiliere şi Evaluare în vederea Adopţiei (SICEA) care a stat la baza autorizării Asociației în vederea furnizării de servicii în domeniul adopției interne;
  • Organizarea activităților în funcție de numărul și vârsta participanților;
  • Confirmarea / infirmarea prin telefon și email a participării;
  • Anunțarea modificărilor intervenite la evenimentele organizate pentru care v-ați înregistrat.

În cazul în care nu doriți colectarea acestor date, nu vă înscrieți la evenimentele Asociației Tzuby’s Kids.

Cu cine partajăm datele tale

Furnizorii noștri de servicii sunt:

În mod evident, în situația în care informațiile stocate sunt solicitate de autorități, ne conformăm prevederilor legale în vigoare.

Cât timp îți păstrăm datele

Dacă lași un mesaj in sectiunea Contact, dacă te înregistrezi la Newsletter sau la un eveniment, datele tale sunt păstrate pe o perioadă nedeterminată. Așa te vom putea recunoaste dupa mesajele/înregistrările tale următoare.

Ce drepturi ai asupra datelor tale

Dacă ai lăsat un mesaj în sectiunea Contact, sau dacă te-ai înregistrat la un eveniment pe site-ul tzubyskids.ro, poți cere să primești un fișier de export cu datele personale pe care le deținem despre tine. De asemenea, ne poți cere să ștergem toate datele personale pe care le deținem despre tine, dacă acestea nu includ toate datele pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, juridice sau de securitate.

Cererile tale de interogare sau ștergere a datelor personale trebuie adresate prin secțiunea Contact și vor fi soluționate în termenul legal de 30 de zile.

%d blogeri au apreciat: