Viziunea şi misiunea noastră

Viziune

  • Credem în dreptul fiecărui copil de a avea o familie.
  • Credem că nevoile de apartenenţă, afecţiune şi siguranţă ale unui copil pot fi împlinite în mod deplin doar în cadrul unei familii.
  • Credem că Dumnezeu este cel care dă sens şi valoare vieţii umane şi, de aceea, fiecare viaţă este preţioasă, indiferent de motivul și istoricul apariției unui copil, de etnia ori de traumele fizice sau psihice suferite de acesta.

Misiune

Copiii abandonaţi reprezintă categoria socială cea mai vulnerabilă, iar incapacitatea de a le oferi o familie cauzează probleme sociale complexe cu efecte pe termen lung. De aceea, misiunea noastră este să ne implicăm în promovarea adopţiei, a plasamentului familial şi sprijinirea integrării copiilor în familii.

Alături de Alianţa România Fără Orfani şi alte organizaţii similare, ne implicăm activ în modificarea legislaţiei privind prevenirea abandonului, protecţia copilului abandonat, plasamentul familial şi adopţia.

Pentru ca fiecare copil să beneficieze de o familie.

Acolo unde, din motive contextuale, nu există altă posibilitate de intervenţie, ne implicăm în dezvoltarea durabilă a copiilor instituţionalizaţi și obținerea celor mai bune rezultate în condițiile date.

Asociaţia „Tzuby’s Kids” este autorizată de

anpdca

pentru a desfăşura servicii în domeniul adopţiei interne

Anunțuri