Noutăţi

Împlinim 3 ani de grupuri de suport Tzuby’s Kids!

În urmă cu 3 ani începeam grupurile de suport pentru părinți adoptivi și de plasament la Tzuby’s Kids. În scurt timp, ne-am dat seama ca va trebui să lucrăm în paralel și cu copiii adoptați, așa că Paul Dîrmon, psihologul nostru, a evaluat simptomatologia acestora și a gândit intervenții terapeutice de grup în paralel cu grupul de suport pentru părinți.

În decursul celor 3 ani, am avut bucuria să lucrăm cu specialiști minunați precum psiholog Melinda Copaci pe partea de terapie senzorială, psiholog Daniela Mitrofan pentru muzico-terapie și, bineînțeles, Sarah Smith, psiholog acreditat TBRI pentru nivele de intervenție la copii cu istoric de traumă.

Anul acesta am avut mai multe solicitări de a împărtăși experiența noastră, astfel încât, Paul Dîrmon pregatește un workshop pe tema organizarii grupurilor de suport care va fi prezentat în cadrul Summit-ului ARFO din 6-9 noiembrie la București. Mai mult, de luna aceasta vom susține deschiderea grupurilor de suport în Alexandria, iar prima temă abordată este: „Nu ești singur!”

Ne dorim ca niciun părinte adoptiv să nu-și ducă singur durerea, vulnerabilitatea sau bucuria nespusă și fiecare copil adoptat să cunoască vindecare, dragoste și stabilitate într-o familie dedicată bunăstării lui.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: