Avem 21,5% din buget! Mulțumim mult tuturor donatorilor care au început să răspundă apelului de strângere a fondurilor necesare achiziționării unui microbuz second-hand care să transporte oameni și materiale în tabere și la activitățile noastre outdoor.

Cum ne poți sprijini mai departe?

 1. Ne poți susține în continuare cu donații online, fără comisioane, prin Bursa Binelui sau printr-un transfer bancar (detalii mai jos).
 2. Încurajează-ți prietenii să contribuie la proiect prin Bursa Binelui sau printr-o donatie în RON prin transfer bancar, cu mentiunea „donatie microbuz”
  • Asociatia TZUBYs KIDS
  • CIF: 34573800
  • Cont RON: RO31INGB0000999905075199
  • Deschis la ING Bank – Sucursala Bucureşti
 3. Povestește prietenilor tăi care au firme despre acest proiect și despre faptul că pot face donații deductibile, pe baza unui contract de sponsorizare, din impozitul pe profit. Detalii aici…

Haideți să dăm culoare microbuzului pentru Tzubitzi!

Tzubitzii sunt copii aflați în centre, apartamente sociale, în plasament la familii sau recent adoptați și care au suferit abuz, neglijare severă, abandon pe care îi sprijinim cu programe de dezvoltare emoțională și comportamentală, procesare senzorială, precum și intervenții terapeutice prin artă și joc. Mulțumim!